Deze blog over belastingrecht, advies en tips, en uitleg over wetgeving en regelgeving (hierna: “de Blog”) bevat informatie die met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat alle informatie op de Blog juist, volledig en actueel is. Aan de informatie op de Blog kunnen geen rechten worden ontleend.

De informatie op de Blog is bedoeld als algemene informatie en is niet bedoeld als professioneel advies. Wij raden je aan om altijd een deskundige te raadplegen voordat je beslissingen neemt op basis van de informatie op de Blog.

Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op de Blog altijd beschikbaar is of dat de Blog vrij is van fouten, virussen of andere schadelijke componenten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van de Blog of de informatie op de Blog.

De Blog kan links bevatten naar andere websites die niet door ons worden beheerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor de privacybescherming op deze websites.

Wij behouden ons het recht voor om de informatie op de Blog op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen. Daarnaast behouden wij ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Het is daarom aan te raden om regelmatig deze pagina te raadplegen.

Deze disclaimer is opgesteld in overeenstemming met het Nederlandse recht. Op deze disclaimer is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Milan Patel