Je bekijkt nu Nicol Kremers Vermogen: Succesvolle zakenvrouw?

Nicol Kremers Vermogen: Succesvolle zakenvrouw?

Nicol Kremers is een bekende naam in de showbizzwereld. Ze is vooral bekend geworden als de ex-vriendin van multimiljonair Peter Gillis, met wie ze te zien was in de realityserie ‘Massa is Kassa’. Maar Nicol is meer dan alleen de ex van Peter. Ze is ook een moeder van vier kinderen, een vastgoedondernemer en een erotische webshop-eigenaar. Maar hoeveel is Nicol Kremers vermogen eigenlijk? En hoe heeft ze dat opgebouwd? In dit artikel leest u alles over Nicol Kremers en haar vermogen.

Nicol Kremers achtergrond

Nicol Kremers werd geboren op 29 maart 1990 in Eindhoven. Ze groeide op in de wijk Stratum in een gezin van vijf. Nicol heeft vier kinderen, die ze kreeg met twee verschillende mannen. Haar eerste kind kreeg ze met een man die overleed tijdens haar zwangerschap. De vader van haar andere drie kinderen heeft ze weinig contact mee. Nicol heeft ervoor gekozen om haar kinderen buiten de media te houden, omdat ze hen niet wil betrekken bij haar bekendheid.

Nicol werkte voorheen als administratief medewerker bij een zorginstelling, maar dat verdiende niet genoeg om rond te komen. Ze besloot daarom om zich aan te melden bij OnlyFans, een platform waar mensen tegen betaling erotische foto’s en video’s kunnen delen met hun volgers. Nicol begon met het poseren met een busje slagroom halfnaakt, maar al snel ging ze verder en liet ze meer van zichzelf zien. Volgens geruchten zou Nicol zo’n 2000 euro per maand verdienen met OnlyFans. Nicol heeft echter zelf nooit bevestigd hoeveel ze precies verdient met het platform.

De carrière van Nicol Kremers

Nicol Kremers heeft altijd hard gewerkt om rond te komen. Voordat ze Peter leerde kennen, had ze verschillende baantjes, waaronder als schoonmaakster, serveerster en winkelmedewerkster. Ze had ook een eigen schoonheidssalon, maar die moest ze sluiten toen ze zwanger werd van haar vierde kind.

Nicol heeft vier kinderen uit twee eerdere relaties. Haar eerste kind kreeg ze met een man die overleed tijdens haar zwangerschap. De vader van haar andere drie kinderen heeft ze weinig contact mee. Nicol houdt haar kinderen bewust uit de media, omdat ze vindt dat zij geen keuze hebben gemaakt om BN’er te worden.

Toen Nicol bij Peter kwam werken, kreeg ze al snel meer verantwoordelijkheden. 

De relatie met Peter Gillis

Nicol Kremers leerde Peter Gillis kennen in 2018, toen ze bij hem kwam werken als secretaresse. Peter Gillis is de eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken, een van de grootste vakantieparkketens van Nederland en België. Hij heeft een geschat vermogen van zo’n 85 miljoen euro. Nicol en Peter kregen al snel een relatie, die niet zonder slag of stoot verliep. Ze hadden regelmatig ruzie, onder meer over het leeftijdsverschil van 35 jaar, het feit dat Nicol nog vier kinderen had uit eerdere relaties en de bemoeienis van Peters familie.

In februari 2023 lieten zij in een gezamenlijke verklaring weten dat er einde is gekomen aan de relatie tussen Nicol en Peter. Volgens Peter was er iets gebeurd in de familiesfeer.

De reden voor de breuk zou zijn dat Peter vreemd was gegaan met een andere vrouw, die hij had ontmoet op een vakantiepark. Nicol was woedend en verdrietig, maar liet zich niet uit het veld slaan. Ze besloot om haar eigen weg te gaan en haar eigen geld te verdienen.

Toen Nicol bij Peter kwam werken, kreeg ze al snel meer verantwoordelijkheden. Ze werd manager bij Unique Vastgoed, een van de bedrijven van Peter, waar ze zich bezighield met de verhuur en investeringen van welvarende particulieren. Nicol bleek een goede zakenvrouw te zijn, die veel verstand had van vastgoed. Ze verdiende naar eigen zeggen zo’n 10.000 euro per maand.

Nicol Kremers vermogen

Het is niet makkelijk om te zeggen hoe hoog Nicol Kremers vermogen is. Er zijn verschillende bronnen die verschillende dingen zeggen over haar vermogen, daardoor kunnen we wel een goede inschatting maken.

Een belangrijke bron zegt dat Nicol Kremers een eigen vastgoedbedrijf heeft, waarbij ze verhuur en investeringsmogelijkheden van welvarende particulieren in goede banen leidt. Ook zou ze een erotische webshop hebben gehad, maar die is nu niet meer online. Nicol zou in korte tijd in totaal 500.000 euro hebben verdiend met haar ‘exclusieve content’ op een website waar ze naaktfoto’s en video’s verkoopt.

Nicol Kremers vermogen in totaal

Als we deze bronnen combineren, dan zouden we inschatten dat Nicol Kremers een vermogen heeft van ongeveer 600.000 euro. Dit is gebaseerd op de volgende aannames:

  • Nicol heeft geen aandeel in het vermogen van Peter Gillis, omdat ze niet getrouwd zijn en geen gemeenschappelijk bezit hebben.
  • Nicol heeft wel een eigen inkomen uit haar vastgoedbedrijf en haar erotische webshop, maar dit is waarschijnlijk niet heel hoog, omdat ze ook veel kosten moet maken voor haar levensstijl en haar vier kinderen.
  • Nicol heeft ongeveer 500.000 euro verdiend met haar ‘exclusieve content’, maar dit is misschien niet allemaal netto winst, omdat ze ook belasting moet betalen en misschien ook een deel moet afstaan aan de website waar ze haar content verkoopt.

Conclusie

Nicol Kremers is een bekende realityster die vooral bekend is als de vriendin van Peter Gillis, de eigenaar van een vakantiepark-imperium. Nicol heeft zelf ook een aantal ondernemingen, waaronder een vastgoedbedrijf en een erotische webshop. Het exacte vermogen van Nicol is echter onbekend, omdat ze niet getrouwd is met Peter en de meeste bezittingen op zijn naam staan. Volgens sommige bronnen zou Nicol wel een half miljoen euro hebben verdiend met haar ‘exclusieve content’ op internet. Nicol heeft vier kinderen uit eerdere relaties, die ze bewust buiten de media houdt.

Geef een reactie