Je bekijkt nu Taylor Swift Vermogen & Haar Gigantische Inkomsten

Taylor Swift Vermogen & Haar Gigantische Inkomsten

Taylor Swift is niet alleen een populaire zangeres, maar ook een slimme zakenvrouw. Ze heeft een enorm vermogen opgebouwd met haar muziek, haar merk, en haar eigen bedrijven. Maar hoeveel verdient ze precies, en waar geeft ze haar geld aan uit? In dit artikel leest u alles over Taylor Swift vermogen en salaris, en krijgt u een kijkje in haar leven als een van de rijkste en invloedrijkste vrouwen ter wereld.

Taylor Swift Vermogen 2024

Volgens verschillende bronnen heeft Taylor Swift een geschat vermogen van in totaal 1,2 miljard dollar in 2024. Dat is omgerekend ruim 1,1 miljard euro. Dat maakt haar een van de rijkste vrouwen in de muziekindustrie, en een van de rijkste beroemdheden ter wereld. Ter vergelijking: Beyoncé heeft een vermogen van 800 miljoen dollar, Rihanna van 1,4 miljard dollar, en Oprah Winfrey van 2,8 miljard dollar.

Taylor Swift Vermogen: Andere inkomsten

Taylor Swift verdient haar geld vooral met haar muziek. Ze heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen albums verkocht, en haar liedjes worden miljarden keren gestreamd op platforms als Spotify en YouTube.

Maar Taylor Swift verdient niet alleen met haar muziek. Ze heeft ook verschillende lucratieve deals met grote merken, zoals Apple, Diet Coke, en CoverGirl. Ze krijgt betaald om reclame te maken voor hun producten, en om haar eigen lijn van parfums, kleding, en schoenen te promoten. Daarnaast heeft ze een eigen managementbedrijf, 13 Management, waarmee ze beginnende artiesten helpt om een carrière op te bouwen.

Ze heeft ook een eigen productiehuis, Taylor Swift Productions, waarmee ze de volledige rechten heeft over haar eigen muziekvideo’s.

Ze heeft ongeveer 1,82 miljard dollar verdiend met haar muziekverkoop en royalty’s, concertkaartjes, merchandising, en filmkaartjes. Alleen al met haar Eras-tour heeft ze 700 miljoen dollar opgehaald in de Verenigde Staten, en nog eens 370 miljoen dollar in Europa. Met haar streaminginkomsten van Spotify en YouTube heeft ze 120 miljoen dollar binnengehaald. Haar film The Eras Tour, die een kijkje geeft achter de schermen van haar spectaculaire shows, heeft 128 miljoen dollar opgeleverd. Daarnaast heeft ze ook nog geld verdiend met haar sponsordeals, haar acteerwerk, en haar vastgoed.

Hoe geeft ze haar geld uit?

Taylor Swift is niet alleen een harde werker, maar ook een gulle gever. Ze staat bekend om haar liefdadigheidswerk, en haar steun aan verschillende goede doelen. Ze heeft onder andere geld gedoneerd aan slachtoffers van natuurrampen, scholen, ziekenhuizen, dierenorganisaties, en mensenrechtenbewegingen. Ze heeft ook veel geld gegeven aan haar fans, die ze vaak verrast met persoonlijke berichten, cadeaus, en bezoeken. Ze staat heel dicht bij haar fans, en noemt ze haar vrienden.

Taylor Swift houdt ook van luxe, en dat is te zien aan haar huizen. Dat is dan ook hoe ze een groot deel van haar geld besteedt. Ze heeft vijf huizen in de Verenigde Staten, met een totale waarde van 110 miljoen dollar . Ze heeft een penthouse in New York, een villa in Beverly Hills, een landhuis in Rhode Island, een boerderij in Nashville, en een huisje in Malibu. Ze heeft ook een privéjet, waarmee ze de wereld rondreist. Ze rijdt in dure auto’s, zoals een Audi R8 en een Toyota Sequoia. Ze houdt ook van mode, en draagt vaak kleding van bekende ontwerpers, zoals Marc Jacobs en Jimmy Choo.

Wat zijn de toekomstplannen van Taylor Swift?

Taylor Swift is nog lang niet klaar met haar muziekcarrière. Ze heeft in 2020 twee nieuwe albums uitgebracht, Folklore en Evermore, die beide zeer goed werden ontvangen door critici en fans. Ze heeft ook een documentaire gemaakt, Miss Americana, waarin ze een kijkje geeft in haar leven en haar creatieve proces. Ze is van plan om haar oude albums opnieuw uit te brengen, te beginnen met Fearless, dat in april 2021 zal verschijnen. Ze heeft ook aangekondigd dat ze een nieuwe versie van haar hit Love Story heeft opgenomen, die zal worden gebruikt in een reclamecampagne.

Taylor Swift heeft ook ambities buiten de muziek. Ze heeft interesse in acteren, en heeft al een paar rollen gespeeld in films en series, zoals Valentine’s Day, The Giver, en Cats. Ze heeft ook gezegd dat ze ooit een boek wil schrijven, omdat ze houdt van lezen en schrijven. Ze heeft ook een passie voor koken, en heeft een eigen kookboek uitgebracht, Taylor Swift: In the Kitchen. Ze heeft ook een droom om ooit een gezin te stichten, en heeft een relatie met de Britse acteur Joe Alwyn, met wie ze al vier jaar samen is.

Conclusie

Taylor Swift is een popster met een enorm vermogen en salaris. Ze verdient haar geld vooral met haar muziek, maar ook met andere activiteiten, zoals reclame, mode, en management. Ze geeft haar geld uit aan luxe, maar ook aan liefdadigheid en haar fans. Ze heeft nog veel plannen voor de toekomst, zowel op muzikaal als op persoonlijk vlak. Taylor Swift is een inspiratie voor velen, en een voorbeeld van hoe je je dromen kunt waarmaken.

Geef een reactie