Mijn naam is Milan Patel en ik ben een belastingadviseur met 14 jaar ervaring in de fiscale sector. Na mijn studie fiscale economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik een aantal jaren bij de overheid gewerkt als belastingambtenaar omzetbelasting en formeel recht. Daarna ben ik belastingadviseur geweest bij een internationaal kantoor op het gebied van de loon- en inkomstenbelasting. Tegenwoordig werk ik voor mijzelf en dat bevalt me tot nu toe zeer goed!

Ik heb deze blog opgericht om mijn kennis en inzichten te delen over belastingen. Daarnaast om de lezer advies en uitleg te geven over regelgeving, wetgeving en beleid.

Ik heb een passie voor belastingen en vind het fascinerend hoe complex het belastingsysteem kan zijn. Mijn missie is om deze complexiteit begrijpelijk te maken voor iedereen die ermee te maken heeft. Ik geloof dat als mensen een beter begrip hebben van belastingen, ze beter in staat zijn om hun persoonlijke en zakelijke financiën te beheren.Daarom informeer ik u ook graag over onderwerpen die niet direct met belastingen te maken hebben maar wel op uw financiële situatie zoals reiskostenvergoedingen en arbeidsvoorwaarden.

Naast mijn werk als belastingadviseur, ben ik vader van een zoontje, mijn hobbies zijn voetbal, lezen en schrijven.

Als u vragen hebt over belastingen, fiscaal advies nodig hebt, uitleg nodig hebt over wetgeving of beleid, kunt u gerust contact met me opnemen. Ik sta altijd klaar om te helpen en te adviseren.

Dank u wel voor het bezoeken van mijn blog en ik hoop dat u de informatie en inzichten hier nuttig vindt.

Hartelijke groet,

Milan Patel