1. Algemeen
    • Dit privacybeleid is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door de eigenaar van deze blog over belastingrecht, advies en tips, en uitleg over wetgeving en regelgeving (hierna: “de Blog”). Door gebruik te maken van de Blog, ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens conform dit beleid.
  2. Verzameling en gebruik van persoonsgegevens
    • Wij verzamelen persoonsgegevens wanneer je de Blog bezoekt, contact met ons opneemt of je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Deze gegevens kunnen onder meer je naam, e-mailadres en IP-adres omvatten. Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de doeleinden waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt.
  3. Cookies en vergelijkbare technologieën
    • Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om de functionaliteit van de Blog te verbeteren en het gebruik ervan te analyseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op je apparaat worden opgeslagen wanneer je de Blog bezoekt. Je kunt cookies uitschakelen in je browserinstellingen.
  4. Gegevensopslag en beveiliging
    • Wij bewaren je persoonsgegevens enkel zolang als noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld. Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om je gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, diefstal of verlies.
  5. Delen van persoonsgegevens
    • Wij delen je persoonsgegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt of wanneer dit vereist is op grond van een wettelijke verplichting.
  6. Rechten van betrokkenen
    • Je hebt het recht om inzage te krijgen in de persoonsgegevens die wij van je verwerken en om deze gegevens te laten corrigeren, verwijderen of overdragen. Daarnaast kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
  7. Wijzigingen
    • Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. Het is daarom aan te raden om regelmatig deze pagina te raadplegen.
  8. Google Adsense: Wij maken gebruik van Google Adsense om advertenties op de Blog te plaatsen. Google Adsense maakt gebruik van cookies om advertenties te personaliseren en de prestaties van advertenties te meten. Je kunt je afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties van Google via de Ad Settings-pagina.
  9. Google Analytics: Wij maken gebruik van Google Analytics om het gebruik van de Blog te analyseren. Google Analytics maakt gebruik van cookies om informatie te verzamelen over het gebruik van de Blog. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten en hebben het IP-adresmaskering ingeschakeld om de privacy van bezoekers te waarborgen.
  10. Affiliate links: Wij maken gebruik van affiliate links om producten en diensten aan te bevelen en een vergoeding te ontvangen wanneer een bezoeker via deze link een aankoop doet. Wij delen geen persoonsgegevens met de bedrijven achter de affiliate links, maar zij kunnen wel informatie verzamelen over de aankoop en het gebruik van hun producten en diensten.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit privacybeleid, neem dan gerust contact met ons op.